Eurolotto a világ körül!

Ezúttal egy tájékoztató jellegű cikket hoztam neked, amiből megtanulhatod, hogy mennyiféle lottó elérhető már online, otthon a géped elől játszható formában. Különböző országok kínálják egy helyen a saját, otthoni lottójukat. Ezt Eurolotto -nak hívják. A nevében is benne van az, hogy Euro, szóval Európa szintű, de részben világszintű is.

Az EuroLotto lehetőséget ad neked, esélyt arra, hogy világi színvonalon játssz, világszinten. Én az EuroLotto-ról a főnökömtől hallottam. Nagyon jóban vagyunk és egyszer, amikor behívott az irodájába, láttam, hogy online lottózik és rákérdeztem, hogy mit csinál. Elkezdte mesélni nekem, hogy ez egy nagy lottóháló a játékosoknak, és gyakran játszik más és más országok hazai lottójátékaival. Azt mondta, megmutatja nekem, hogy működik. Van az oldalon tájékoztatás és cégtörténet. Részletes leírásokat is találhatunk minden egyes lottóhoz. Le van írva róluk minden, mennyiből mennyi számot kell eltalálni és minden plusz feltétel, ami ugye megkülönbözteti az adott ország lottóját a többi országétól.

Nekem személy szerint, ha még kéne indokolnom, hogy miért tetszik, és miért játszok az EuroLotto-val, akkor azt mondanám, hogy a változatosság és kényelem miatt. Befekszem egy hideg, téli napon az ágyamba, az ölembe veszem a laptopomat, ami még a lábamat is melegíti, fogok egy forró bögre teát és neten keresztül kezdek neki a lottózásnak és a neten kapom az eredményeket is. Semmi más dolgom nincs, mint kiválasztani, hogy nekem éppen melyik ország vagy nemzet lottójával van kedvem játszani. Ezután kiválasztom, elolvasom a játék feltételeit és szabályait, megrakom az általam nyertesnek gondolt számokat és leadom a szelvényemet és ismétlem, mindezt online, internet segítségre van csak szükségem hozzá!

Ebédidőmben sokszor szoktuk leülni a főnökömmel és átnézzük az aktuális lottóhíreket, mivel azóta már mindketten nagyon benne vagyunk a világlottó életben, sokszor küldünk egymás cikkeket, hasznos tippeket, fórumokat is gyakran olvasunk együtt és már teljesen közös programnak mondható az, hogy lottóról beszélgetünk, követjük a nemzetközi eredményeket az EuroLotto oldalán.

Szívesen ajánlom bárkinek az EuroLotto-t, aki szereti az újdonságokat és a kihívásokat. Szükség van bizonyos országok lottójátékainál nyelvtudásra, sokszor az angol jól jöhet, de gyakran van olyan is, hogy az adott ország nyelvét kell beszélni, ami pedig akadályt jelenthet a számunkra.

De a mai modern világban, már vannak olyan lehetőségek böngészés közben, hogy az adott honlap nyelvéről egy kattintással lefordíthatjuk a saját országunk nyelvére. Ilyenkor azonban jobb, ha vigyázunk! Sokszor nem tökéletesek ezek a fordítások, és ha például a játék szabályait olvassuk vagy éppen az Általános Szerződési Feltételeket, akkor jobb ha pontosan tudjuk, miről is van szó a leírásban!