Hogyan nyerhetünk magunknak időt a kávévásárlás közben?

Szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat. Nem szeretem, ha valami túl van bonyolítva az életemben. Ha valamit túlbonyolítunk az rettenetes nagy időveszteség, és erre, valljuk be, egyikünknek sincs szüksége. Nekem legalábbis biztos nem. Itt van például a legkedvesebb órám. Nincs rajta semmi flanc és nincs benne semmi cécó. Mutatja az időt, hiszen ez a dolga. Egy órának nem kell túl sokat tudnia, de azt viszont pontosan kell csinálnia. Ha egy óra késik, a létezése értelmét veszti.

Ugyanígy vagyok a kávéval is. Nekem nem kell a flancolás. Egy kávé legyen ízletes és erős, ébresszen fel minden reggel, tartson lendületben egész nap. Nekem erre van szükségem. Többnyire otthon iszom meg a reggeli kávémát, a munkahelyem és a lakásom között csak az utazásra koncentrálok. Mindig kérdéses volt azonban számomra, hogy honnan vegyek otthonra olyan kávét, ami minden elvárásomnak megfelelő, sőt felülmúlja azt.

Elég elfoglalt ember vagyok, de én élvezem ezt, hiszen az elvesztegetett idő egyenesen elvezet az elvesztegetett életig. Senkinek nem kell egy elvesztegetett élet. A karórám pontosan mutatja nekem, hogy mennyire nincs időm plázákba járni. Egyébként nem is szeretek. Persze tudom, hogy mekkora kínálat van egy helyen összezsúfolva, de mindig is úgy éreztem, hogy ez ennek ellenére is csak időpocsékolás.

Vásárolni tudni kell

Természetesen, amióta van lehetőség az interneten keresztül is vásárolni, sokkal könnyebben el tudom intézni a dolgaimat. A múlt hónapban azonban kaptam egy tippet az egyik munkatársamtól, hogyan lehetnék még hatékonyabb, ha az időm megtakarításáról van szó. Számomra mindig is nehézséget jelentett a kávé megvásárolása. Keresem a tökéletes kávét, ami minden igényemet kielégíti. De az egyszerűség kedvéért, többnyire mindig ugyanahhoz a márkához nyúlok vissza.

Tökéletes ajánlás a tökéletes pillanatban

Ezen a szorult helyzetemen segített kollégám ajánlása. Ennek köszönhetően egy olyan oldalt ismerhettem meg, ami ezentúl nagyban megkönnyíti majd az életemet. Az oldal célja ugyanis, hogy egy helyre összegyűjtse a különböző weboldalak termékeit. Ugye milyen tökéletesen egyszerű? Eddig túl sok időt töltöttem azzal, hogy egyik oldalról a másikra léptem át, de itt minden egyértelműen fel van tüntetve. Hibátlanul működik a keresője, egyszerre több témát is megjelölhetek, ha egy füst alatt több dolgot szeretnék elintézni. Mint például az ajándékvásárlás. Elég gyakran jelent problémát számomra, hogy a rokongyerekeknek, kevésbé ismert kollégáknak milyen ajándékkal álljak elő a különleges alkalmakkor. Itt külön vannak gyűjtemények az általam is preferált kategóriákban, ezért hamarosan nem csak kávét fogok ezen a felületen keresztül rendelni!

Látom a termék árát, könnyen átnavigál a szolgáltató oldalára, innentől kezdve pedig már mindenki ismeri az eljárást. Külön nagy elégedettségemre szolgál, hogy eszméletlenül sokféle kávéból szemezgethetek itt. Így végre látok rá esélyt, hogy én is megtalálhassam a kedvenc kávémat. És mindezt úgy, hogy az oldal valóságos perceket és órákat varázsol vissza az életembe, amiket azelőtt kénytelen voltam nagyjából elfecsérelni.

Ha neked is fontos, hogy az idődet hasznosan töltsd el és nem szeretnél belebonyolódni az internet kínálta ezernyi lehetőségbe, mindenképpen próbáld ki ezt az oldalt, ne csak akkor, hogy a kávézási szokásaidon szeretnél egyszerűsíteni. Tudom, hogy minden hónapban van egy születésnap, amire ki kell agyalnod valamit, és most itt van a remek lehetőség, hogy időt spórolva intézhesd el a dolgaidat!