Babakocsit vennél?

Én saját magamat egy igazán pontos embernek mondanám, mindenhova odaérek időben, fontosabb találkozókra, meg akár 10 perccel előbb is odamegyek, fő a biztonság. Nagyon ritkán van olyan, hogy valahonnan elkésem, de ha el is kések, akkor is csak pár perceket. Nem pedig tíz vagy húsz percet, mint sokan mások. És általában ez sem a saját hibám. Dugó van, nem jár a villamos és ezt csak akkor tudom meg, amikor már odaérek a megállóba és ilyenek.

Ha messzebbre kell mennem és tömegközlekedéssel megyek, akkor is korábban elindulok, mert azt, hogy háromszor kell átszállnom, várnom kell a buszra, késik a busz, ezek mind olyan tényezők, amik miatt percre pontosan nem tudod kiszámítani, hogy mondjuk Budáról mennyi idő alatt érsz el Pesterzsébetre. De ez csak egy példa.

Ez a pontosság pedig azzal is együtt jár, hogy nagyon szeretem az órákat. Óránál fontos számomra a minőség és nem utolsó sorban a színe is. Sokféle órám van, nem mondom, hogy a szivárvány minden színében, mert mondjuk egy hupilila szíjas, arany keretes órát fel nem vennék, de van gyönyörű zafír színű karórám, több arany és ezüst is van, illetve van egy tengerkék színűm is. Gyönyörűen néznek ki. Mindegyik minőségi, bőr-, vagy éppen fémszíjas, és még sorolhatnám.

Ehhez pedig hozzájár ugyebár ahogy mondtam, hogy az élet minden területén szeretem a pontosságot. Amikor kiderült, hogy gyermeket várok, akkor is egyből úgy csináltunk mindent, hogy időben legyünk és semmivel se kelljen rohanni és sietni.

Szóval már jó előre kinéztük a babakocsit. A helyzet azonban az, hogy a férjem szüleitől is kaptunk egy sport babakocsit, szóval így kettő volt. De nem baj, mert amikor a pici megszületett, akkor kipróbáltuk mindkettőt, amelyik meg nem kellett, azt megtartottuk, mert a tesómék is záros időn belül (a következő egy vagy két évben már gyerekvállalásra szerették volna adnia fejüket).

Amit kaptunk, az nagyon kényelmes, a kárpitozása puha tapintású, ami nekem nagyon bejött. Könnyen lehet kezelni, így lehet vele akár tömegközlekedni is, elfér az autóban, de még nyaraláshoz is el lehet vinni. Még az üléssel együtt is kis méretre össze lehet hajtani. A támlája állítható több különböző fokozatban, szóval fekvő helyzetbe is lehet állítani, így a pici tud benne aludni.

A babakocsik.hu weboldalról rendelték, szintúgy mint mi. Micsoda meglepetés! Jót nevettünk ezen, látszik, hogy egy rugóra jár az agyunk, mert még a színét is nagyon eltalálták, az is nagyon tetszett nekem. Ezen az oldalon rengeteg babakocsit lehet találni, mert nagy a választék. Sok kép is van és a leírás is nagyon hosszú, amit még videókkal is megtűzdeltek. Ha pedig kiválasztottad a babakocsit a neten, akkor akár még a boltba is el tudsz menni személyesen, annak az elérhetőségét pedig az oldalon is megtalálod. Hozzánk viszonylag közel van a bolt és mivel a nyitvatartás is egészen rugalmas, nem kellett azon gondolkoznunk, hogy ki mikor ér rá. Amikor elmentünk és személyesen is megnéztük, nem volt kétség, hogy megvesszük. Mivel autóval mentünk és el tudtuk hozni, ezért az ingyenes kiszállítással sem kellett foglalkoznunk, de tény, hogy az nagyon jól jön azoknak, akiknek esetleg nincs autójuk.

Én azt mondom, hogy aki éppen gyermeket vár, vagy éppen babakocsit szeretne ajándékozni, az mindenképpen nézzen fel erre az oldalra, mert nagyon könnyen el lehet rajta igazodni, hatalmas a kínálat, korrektek az árak, részletes leírás van minden babakocsihoz, megmutatják videón, hogyan kell összecsukni őket. És az üzletben is nagyon kedvesek és segítőkészek.