Az Rcool klíma árak most alacsonyak, nincs idő késlekedni

Megfigyeltem, hogy az emberek nagyon szeretik halogatni a dolgokat. Majd ráér, majd a jövő hónapban, majd máskor. Márpedig az idő pénz. Minél tovább halogatunk valamit, annál nehezebb lesz és annál több gondunk, elfoglaltságunk lesz az életbe,ami miatt szintén nem tudjuk majd megcsinálni azt a dolgot, amelyet elterveztünk. Régebben én is halogatós voltam, de a saját káromon tanultam meg, hogy a halogatás nem célravezető. A jó időbeosztás, és a jó tervezés az, ami segít nekünk ezekben. Egy jó óra és egy határidőnapló segít, hogy az ember mindent be tudjon tartani. Mindent, amit csak szeretne. És akkor több idő marad a szeretteinkre, a barátainkra, a hobbijainkra. Nekem a nagymamám mindig azt mondta: előbb a teendők, aztán kimehetsz a világból! És igaza is volt. Megéri az idősekre hallgatni, mert általában a saját tapasztalatukból építkeznek és amit mondanak az a te életedre is igaz lehet. Az élettársam kicsit halogatós. Próbálom erről leszoktatni, mert ez hosszútávon nem jó. Igazából rövidtávon se. Most is már egy ideje kínzom szegényt azzal kapcsolatban, hogy klímát szereljünk a házunkba. Egy nap így szóltam hozzá:

  • Drágám! Most már szeretnék klímát a házunkba! Egyre melegebb van!
  • Jaj, nyugalom… majd veszünk.
  • De ne majd! Hanem most! – erősködtem. – Elvégre az Rcool klíma árak most a legalacsonyabbak! És otthonról is lehet rendelni ingyenes házhoz szállítással és felszereléssel! Szerintem most érné meg nekünk a legjobban!
  • Na, jól van drágám… tudom, hogy nem szereted, ha halogatjuk a dolgokat, akkor legyen. Vegyünk klímát. De miért az Rcool?
  • Mert megbízhatóak, garanciát is vállalnak és nagyon ígéretes a weboldaluk. Én már körbenéztem a piacon! Ráadásul ők energiatakarékos klímákat árulnak, így óvhatjuk a környezetet ezzel a szolgáltatással.
  • Oké, drágám! És honnan hallottál az Rcoolról?
  • A Marcsi javasolta, nekik is Rcool klímájuk van, ha jól emlékszem oldalfali, és nagyon jól működik évek óta.
  • Igaz, a Marcsiéknál jártam és tényleg nagyon szép a klímájuk legalább is.

A beszélgetésünk után megmutattam a páromnak a szép weboldalt, és amikor meglátta, hogy lehet venni fűtésre optimalizált klímát, akkor már ő is biztos volt benne, hogy az Rcooltól kell vásárolnunk. Ráadásul -25°C külső hőmérsékletig jól fűt. Ez hihetetlen! Az integrált wi-fi vezérlés is nagyon tetszett a páromnak, mivel ő imádja az ilyen okos dolgokat, és szereti, ha egyszerűen a telefonjáról tud kezelni mindent, mivel az mindig nála van. Időzítő és öntisztító funkció. Nem tudom, melyik győzte meg igazán, de végül még aznap felhívta a klíma szerelőt és megbeszélt vele egy időpontot.

A szerelő az időpontra pontosan megérkezett, és nagyon kedves, illedelmes figurának tűnt. A jókedve átragadt miránk is, és boldogan kávézgattunk és beszélgettünk. Közbe természetesen a munka is haladt, a szerelő hamar felszerelte a klímaberendezésünket, és bekapcsolta nekünk. Már is jobb lett a légkör, amint bekapcsolta a klímát. Beállítottuk a hőmérsékletet és onnantól kezdve már nem volt gond vele. A klíma szerelő odaadta a névjegyét, és meghagyta, hogy bármikor hívhatjuk, ha esetleg meghibásodás történne, de ez még nem fordult elő vele. Megköszönte a kávét és megdicsérte az otthonunkat. Jól esett a figyelmessége és a kedvessége és az a nap nagyon jól telt.

A klíma azóta is hibátlanul működik, és a párom már csak azt bánja, hogy miért nem szereltettük be hamarabb. Hát mondom… ha nem halogatta volna a dolgot? Csak magára vessen! De azóta nem is halogat semmit!