Az ártatlanul szép pillanatok rögzítésére válaszd a legjobb esküvői videóst!

Amikor a közös házunkba megvettük a faliórát a barátnőmmel, akkor jöttünk rá mindketten, hogy eljött az ideje annak, hogy végre összeházasodjunk. Minden egyes alkalommal, amikor az órára pillantottunk az előszobában, arra gondoltunk, hogy milyen gyorsan telik az idő. Ő nevetve rám nézett egyszer, és azt mondta, nem akar ráncokat az esküvői videókra… (Később a gyermekáldással is így voltunk, Réka rápillantott az faliórára, és szinte ijedten felkiáltott: mindjárt kifut az időből megint!) Bár az elején azt gondolta, hogy ez csak egy darab papír, és egyikőnk sem ragaszkodik hozzá annyira. Én viszont szinte az első pillanattól fogva tudtam, hogy szeretném őt elvenni. Kicsit csalódott is voltam, amikor ő elmesélte nekem a házasságról való véleményét. Kicsit hidegen nyilatkozott róla, szinte számba sem akarta venni a lehetőségét, hogy a feleségemnek szólíthassam. Én viszont nagyon szerettem a birtokos jelzőt, akartam, hogy az ő jelenségéhez is kötődjön, hogy szinte egymás tulajdonaivá válhassunk hivatalosan is, isten színe előtt. Mindenesetre Réka olyan gondossággal rendezgette közös ingatlanunk szobáit, olyan szeretettel vásárolt bútorokat a közös kasszánkból, és olyan meghatottan nézett a harmadik szobára, amelynek még semmilyen funkciót nem jelöltünk ki, kerülgetve közös életünk megkoronázását egy kisbabával – amikor először tévedt ruhavásárláskor a gyerekosztály rejtett szegletébe, és megtapintotta a plüss rugdalózót, tudtam, hogy ő is készen áll arra, hogy hozzám kösse az életét végérvényesen és visszavonhatatlanul. A kezét éjszaka kértem meg, felébresztettem, hogy mondanom kell valami fontos dolgot, és ő kérdésemre félálomban, a sírva fakadás határain túl, megindultan válaszolt nekem.

Az esküvőt ezután viharos gyorsasággal tervezgettük, a menyasszonyi ruha egészen gyorsan meglett, az ételeket, a menüt is hamar kiválasztottuk, a vendéglista is hamar összeállt, a legnagyobb problémát az esküvő dokumentációja jelentette.

esküvői videókNézegettünk esküvői videókat a neten, de egy sem volt olyan, mint amilyet Réka eltervezett magának. Amilyet megálmodott. Nem mintha olyan sokat álmodozott volna az esküvőjéről eddig, de ebben a pár hónapban jótékony pálfordulása volt. Esküvői videók, esküvői fotók, nem tudtuk melyiket válasszuk.

Réka szeretett volna mozgóképet is, látni akarta, vissza akarta nézni később is, hogyan értünk egymáshoz azon a napon, amelyen összeforrt az életünk. Azt mondta, ha majd öregek leszünk, és miközben beszélt, hozzám bújt a kanapén, szöszmöszös hangon, mintha a bakelit lenne hangyás a tévé képernyője helyett, szóval azt mondta, hogy öreg és ráncos kézzel is úgy akar majd hozzám érni, ahogy azon a napon. És majd nyolcvan éves korában is el akar érzékenyülni azon, hogy ő megöregedett, elnyúlt a bőre, megőszült a haja, elromlott a tüdeje és már a szíve sem az igazi, de mégis van, ami sosem változik – hogy az érintésünk, ami a másik testét éri, ugyanolyan érzékeny és megejtő, mint akkor, amikor fiatalok és szerelmesek voltunk.

Réka hitt abban, hogy a szerelem nem múlik el, hogy nyolcvan évesen is képes lesz szerelemre. Ez volt az életének az egyik alapelve. Ezt akarta viszont látni ezeken az esküvői videókon.

Amikor aztán rátalált a fabianfoto.hu oldalára, rögtön tudta, hogy ez az a cég, amelyhez fordulnia kell.

Úgy érezte a honlapra feltöltött korábbi videókat látva, hogy az esküvői videós tökéletesen megtalálja azokat a pillanatokat, amelyeket ő később vissza szeretne nézni, meg akar majd mutatni a gyerekeinknek – ezen felül szerette volna, ha a helyszín is megörökíttetik, a kék ég, és néhány fotót is akart. Látta, hogy a fabianfoto.hu fotókat is készít, szóval kettő az egyben alapon őket akarta megbízni a dokumentálással.

Mikor megmutatta nekem, milyen esküvői videókat készítenek, én is egyből beléjük szerettem. Úgy éreztem, rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek, és tényleg képesek az objektívvel kitapintani azokat az elkapott rezdüléseket, amelyek igazán megmutatják, ha két ember szereti egymást és egymáshoz való.

A kapott videókkal nagyon elégedettek voltunk, büszkén mutogatjuk azóta is a barátainknak, ismerőseinknek, és magunk is megnézzük minden héten legalább egyszer…